Sony подала заявку на патент ще в лютому 2018 року, однак публікація документа відбулася тільки 20 лютого 2020 року. Відомо, що компанія хотіла помітно поліпшити роботу і функціонал контролерів.

Патент Sony, freepatentsonline

Згідно з патентом, що компанія розглядає можливість створення контролера з сенсорами, які зможуть відстежувати частоту серцевих скорочень гравця і електричну активність шкіри, тобто потовиділення долонь. Враховуючи, що це дасть додаткові можливості для геймплейних фішок, новинка точно порадує як геймерів, так і творців ігор.

Судячи з опису, Sony планує використовувати ці дані, щоб визначати, як гравці реагують на ті чи інші сцени, сюжетні лінії або персонажів. Щоб більш точно встановлювати емоційний стан, передбачено спільне використання сенсорів контролера і веб-камери.

Патент Sony, freepatentsonline

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

З'явиться така функція в майбутніх контролерах - невідомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала повністю скляний iPhone. Схоже, компанія робить ставки на скляні смартфони, які можуть з'явитися на ринку в найближчому майбутньому.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft ввела нові обмеження для користувачів Windows 10. Тепер користувачі не можуть створити локальний обліковий запис, якщо комп'ютер має доступ до мережі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала новий смартфон, який буде нагадувати Galaxy Fold за формою. Очікується, що новинку покажуть до кінця 2020 року.