Режисер Райан Джонсон, який нещодавно випустив фільм “Дістати ножі”, у своєму інтерв'ю розповів про політику використання iPhone в кадрі фільмів. За його словами, Apple дозволяє використовувати свої смартфони в кіно, але тільки не для поганих хлопців. Схоже, Apple не хоче, щоб користувачі мережі на підсвідомому рівні асоціювали їх гаджети з лиходіями. Втім, досить звичайна практика. Наприклад, деякі виробники авто дозволяють показувати авто у фільмах або іграх за умови, що вони не розіб'ються, і автомобілі не будуть брати участь в ДТП.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

“Ще одна кумедна річ, я не знаю, чи можу я говорити про це чи ні… Можливо ця інформація може зашкодити моїй роботі над наступним фільмом. Незважаючи на це, все ж таки розповім, оскільки це дуже цікаво. Apple дозволять використовувати iPhone в фільмах, але при цьому лиходії не повинні з'являтися з ним в кадрі”.

Враховуючи, що у Apple зараз репутація не ідеальна, такий хід був цілком очевидним.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple запатентувала повністю скляний iPhone. Схоже, компанія робить ставки на скляні смартфони, які можуть з'явитися на ринку в найближчому майбутньому.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft ввела нові обмеження для користувачів Windows 10. Тепер користувачі не можуть створити локальний обліковий запис, якщо комп'ютер має доступ до мережі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала новий смартфон, який буде нагадувати Galaxy Fold за формою. Очікується, що новинку покажуть до кінця 2020 року.