Huawei гарантує, що Facebook, Instagram і Twitter скоро з'являться в AppGallery, альтернативу Play Store. Щоб спокусити західних покупців, китайській фірмі доведеться пропонувати найбільш популярні на Заході додатки. В даний час платформа в основному пропонує програми, призначені для китайських споживачів, більшість з яких невідомі користувачам в інших країнах.

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

Компанія Huawei, позбавлена ліцензії Android з травня 2019 року, прискорила розробку своєї альтернативи сервісів Google, Huawei Mobile Services. Цей набір додатків включає, наприклад, Huawei Browser, Huawei Cloud, Huawei Wallet і AppGallery, магазин додатків, призначений для заміни знаменитого Play Store. AppGallery, доступна в Китаї протягом кількох років, як і раніше пропонує лише трохи контенту, призначеного для покупців за межами Китаю.

Кілька ультра-популярних американських додатків все ще відсутні: Facebook, Instagram і Twitter. Крім того, Huawei більше не має права встановлювати додатки екосистеми Facebook за замовчуванням (WhatsApp, Instagram, Messenger і Facebook) на свої смартфони. Указ Трампа фактично забороняє фірмі використовувати американські технології у своїх нових смартфонах.

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Інтерв'ю в кулуарах конференції в понеділок, 24 лютого 2020 року, Річард Ю, генеральний директор мобільного підрозділу Huawei, запевнив, що Facebook, Instagram і Twitter скоро з'являться в AppGallery.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft здивувала користувачів. Windows 10 залишиться без плиток в меню “Пуск”, що значно збільшить комфорт від використання цієї ОС.

Як повідомляв Знай.uа вчені виявили другий супутник Землі, який крутиться навколо нашої планету вже третій рік. Правда, розміри його не такі вже й великі, але це чи не перший астероїд, який опинився під впливом гравітації Землі.

Також Знай.uа повідомляв, що корейці навчилися заряджати будь-електрокар за 5 хвилин. Новий акумулятор дозволить прискорити заряджання, а ресурс при цьому тільки зросте.