Facebook тільки що оголосила про скасування F8, щорічній конференції розробників. Захід має відбутися 5 і 6 травня 2020 року в Сан-Хосе.

Facebook, gettyimages
Facebook, gettyimages

“F8 - неймовірно важлива подія для Facebook (…), але ми повинні віддавати пріоритет здоров'ю та безпеці наших партнерів-розробників, наших співробітників і всіх тих, хто допомагає в реалізації F8”, пояснює Константінос Папамилтиадис, директор по партнерству в Facebook у дописі у блозі.

facebook, gettyimages

Кожен рік конференція F8 - це можливість для Facebook представити нові продукти, технології і, звичайно ж, інструменти розробки. Таким чином, ця відміна є втратою цінної інформації. Але Facebook шукає альтернативи, та й часу до травня ще вагон.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft здивувала користувачів. Windows 10 залишиться без плиток в меню “Пуск”, що значно збільшить комфорт від використання цієї ОС.

Як повідомляв Знай.uа вчені виявили другий супутник Землі, який крутиться навколо нашої планету вже третій рік. Правда, розміри його не такі вже й великі, але це чи не перший астероїд, який опинився під впливом гравітації Землі.

Також Знай.uа повідомляв, що корейці навчилися заряджати будь-електрокар за 5 хвилин. Новий акумулятор дозволить прискорити заряджання, а ресурс при цьому тільки зросте.