На початку кожного року постачальники Apple готуються до випуску нових iPhone. А інженери і керівники Apple приїжджають в Китай для ділових поїздок. Однак у цьому році процес виробництва iPhone 12 був відкладений із-за обмежень на поїздки, викликаних новою епідемією коронавіруса.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Виробництво нових айфонів зазвичай починається влітку. Але в перші кілька місяців кожного року співробітники Apple приїжджають в Китай, щоб поліпшити процес співпраці з такими OEM-виробниками, як Foxconn. Колишні співробітники Apple, опитані агентством Reuters, сказали, що якщо інженери Apple не змогли зустрітися з інженерами Foxconn China для планування виробництва iPhone 12, ситуація “може бути дуже поганий”.

Джерела, знайомі з процесами Apple, кажуть, що робота в цій області зазвичай починається після китайського Нового року. До лютого Apple зазвичай вступає в більш пізні етапи перевірки нової розробки продукту.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Затримка на цьому етапі може вплинути на терміни завершення Apple замовлень на покупку чіпів і інших компонентів. Ці замовлення зазвичай підтверджуються задовго до початку повного виробництва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярні програми Facebook, Instagram і Twitter з'являться в магазині додатків Huawei. Це означає, що смартфон на ОС від компанії отримають доступ до популярних сервісів, що зробить смартфони компанії набагато популярнішим для жителів Європи.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook скасовує власну конференцію F8. Повідомляється, що скасування захід була вимушеним заходом, враховуючи поширення коронавіруса.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з'ясували собівартість смартфона Xiaomi Mi 10. Новинка користується величезною популярністю, але от про вартість смартфона для компанії не було ніякої інформації.