За словами Joongang Ilbo, LG є останньою компанією, яка постраждала від спалаху COVID-19. Південнокорейський гігант закрив завод по виробництву дисплейних модулів, розташований в Гумі, Південна Корея, з-за підтвердженого випадку появи коронавіруса у співробітника сусіднього банку. Сам вірус не впливає на фабрику, але LG закриває його на три дні, щоб віддати пріоритет здоров'я своїх працівників.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Основна увага на підприємстві приділяється виробництву рідкокристалічних дисплеїв на основі TFT, однак короткочасне припинення роботи, схоже, поки що не впливає на випуск або виробництво яких-небудь пристроїв. Згідно зі звітом, LG відновить нормальну роботу у вівторок, 3 березня.

Коронавірус, фото Getty Images
Коронавірус, фото Getty Images

Крім закриття заводу, LG, як повідомляється, приймає ряд додаткових заходів щодо забезпечення безпеки працівників. Це включає надання дезінфікуючого засобу і масок, а також встановлення інфрачервоних камер на його об'єктах для боротьби з швидко поширюється спалахом.

Популярні новини зараз
Три "залізні" причини арешту пенсій в Україні: за законами воєнного часу Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярні програми Facebook, Instagram і Twitter з'являться в магазині додатків Huawei. Це означає, що смартфон на ОС від компанії отримають доступ до популярних сервісів, що зробить смартфони компанії набагато популярнішим для жителів Європи.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook скасовує власну конференцію F8. Повідомляється, що скасування захід була вимушеним заходом, враховуючи поширення коронавіруса.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з'ясували собівартість смартфона Xiaomi Mi 10. Новинка користується величезною популярністю, але от про вартість смартфона для компанії не було ніякої інформації.