В даний час більшість смартфонів виготовляються з полікарбонату, металу або суміші скла і металу. Однак деякі компанії постійно експериментують з іншими матеріалами, такими як кераміка і вуглецеве волокно. Компанія Carbon Mobile анонсувала перший в світі телефон з вуглецевого волокна. Смартфон Carbon 1 Mark II побудований за технологією HyRECM. Вуглецеві волокна переплетені з композитами. Звичайно, смартфон може похвалитися легкістю. Carbon 1 Mark II важить 125 г і має товщину всього 6,3 мм, Так що це не тільки перший телефон з вуглецевого волокна, але і один з найбільш легких і тонких телефонів за останній час.

Телефон оснащений 6,01-дюймовим AMOLED-дисплеєм з покриттям Corning Gorilla Glass 6. Скло дуже тонкий, всього 0,4 мм, щоб зберегти загальний тонкий дизайн телефону. Під капотом телефон має процесор MediaTek Helio P90. Хоча обсяг оперативної пам'яті все ще залишається загадкою, об'єм внутрішньої пам'яті становить 128 ГБ. Він також має дві задні камери, але про них мало що відомо.

За смартфон попросять аж 800 євро, а от про дату виходу поки говорити рано.

Популярні новини зараз
У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався
Показати ще

CARBON 1 MARK II, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярні програми Facebook, Instagram і Twitter з'являться в магазині додатків Huawei. Це означає, що смартфон на ОС від компанії отримають доступ до популярних сервісів, що зробить смартфони компанії набагато популярнішим для жителів Європи.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook скасовує власну конференцію F8. Повідомляється, що скасування захід була вимушеним заходом, враховуючи поширення коронавіруса.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з'ясували собівартість смартфона Xiaomi Mi 10. Новинка користується величезною популярністю, але от про вартість смартфона для компанії не було ніякої інформації.