Наступним великим кроком Huawei в Індії може стати партнерство з індійської регіональної операційною системою IndusOS. Цей крок надасть Huawei доступ до більш ніж 400 000 регіональних програм в Індії на більш ніж 12 різних мовах. Це може виявитися важливою стратегією для відродження китайського гіганта на індійському ринку в цьому році.

Indus OS, gizchina

Повідомлення публікується через Economic Times, в якому говориться, що угода між Huawei і IndusOS незабаром буде завершена. Китайський гігант не зміг підкорити індійський ринок, на відміну від своїх конкурентів, таких як Xiaomi, Realme і OPPO. Заборона на торгівлю в минулому році ще більше вплинув на діяльність компанії в регіоні. Тому це дуже важлива угода для компанії, яка хоче повернутися на індійський ринок.

Партнерство Huawei з IndusOS має сенс. В минулому році та ж компанія в партнерстві з Samsung запропонувала понад 400 тис. регіональних програм користувачам смартфонів Galaxy через свою платформу App Bazaar. Крім того, в липні 2019 року Samsung Ventures, інвестиційний підрозділ Samsung, придбала 20-процентну частку в компанії. IndusOS також є магазином додатків за замовчуванням для ряду місцевих брендів смартфонів, таких як Micromax, Іntex, Karbonn.

Indus OS, gizchina

Популярні новини зараз
Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати "Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярні програми Facebook, Instagram і Twitter з'являться в магазині додатків Huawei. Це означає, що смартфон на ОС від компанії отримають доступ до популярних сервісів, що зробить смартфони компанії набагато популярнішим для жителів Європи.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook скасовує власну конференцію F8. Повідомляється, що скасування захід була вимушеним заходом, враховуючи поширення коронавіруса.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з'ясували собівартість смартфона Xiaomi Mi 10. Новинка користується величезною популярністю, але от про вартість смартфона для компанії не було ніякої інформації.