У жовтні 2019 року у Microsoft було кілька апаратних пристроїв, таких як Surface Laptop 3, Surface Pro 7, Surface Pro X і Android-девайсів, серед яких Surface Neo і Surface Duo. На заході компанія заявила, що Surface Neo і Surface Duo будуть доступні для покупки до сезону святкових покупок. У лютому Surface Duo був публічно помічено, що говорить про його швидке дебюті. У свіжому звіті про Windows Central говориться, що компанія, що базується в Редмонді, може оголосити дату випуску на весняному заході, на якому вона може уявити пристрою Surface Go 2 і Surface Book 3.

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

Видання стверджує, що апаратне і програмне забезпечення для Surface Duo було доопрацьовано, і тепер компанія оптимізує роботу ОС і додатків в комплекті. У звіті говориться, що програмне забезпечення буде впроваджено до квітня. Очікується, що замість останнього процесора Snapdragon 865 Surface Duo буде оснащений торішнім Snapdragon 855. Отже, він не буде підтримувати підключення 5G.

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Три "залізні" причини арешту пенсій в Україні: за законами воєнного часу У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють
Показати ще

Нагадаємо, що популярні програми Facebook, Instagram і Twitter з'являться в магазині додатків Huawei. Це означає, що смартфон на ОС від компанії отримають доступ до популярних сервісів, що зробить смартфони компанії набагато популярнішим для жителів Європи.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook скасовує власну конференцію F8. Повідомляється, що скасування захід була вимушеним заходом, враховуючи поширення коронавіруса.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з'ясували собівартість смартфона Xiaomi Mi 10. Новинка користується величезною популярністю, але от про вартість смартфона для компанії не було ніякої інформації.