Samsung Galaxy S20 провалився у продажу в перший день після запуску лінійки. Про це повідомляє корейське агентство Yonhap. Схоже, смартфон не особливо сподобався користувачам, хоча в ньому багато цікавих і нових функцій.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

У перший день продажів Samsung реалізувала близько 70,8 тисячі одиниць пристроїв. Тоді як Galaxy Note 10 в перший день показав продаж 220 тисяч примірників, а в перший день продажів Galaxy S10 було реалізовано 140 тисяч пристроїв. Враховуючи вартість смартфона, на ринку користуються величезною популярністю девайси до 500 доларів, а гаджети від корейської компанії не вписуються в параметри.

Samsung Galaxy S10+, gettyimages
Samsung Galaxy S10+, gettyimages

Старт продажів флагманських смартфонів корейської компанії виявилися гіршими за інших флагманів Samsung. Причиною провалу новинок на ринку назвали спалах коронавіруса. З-за нього в магазинах зменшився приплив відвідувачів. До того ж, поставки можуть помітно скоротитися, оскільки компанії-постачальники закривають чи зменшують виробництво компонентів для цих гаджетів.

Популярні новини зараз
Три "залізні" причини арешту пенсій в Україні: за законами воєнного часу За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори Нові ціни на тепло вже з 1 жовтня: що чекає на споживачів Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярні програми Facebook, Instagram і Twitter з'являться в магазині додатків Huawei. Це означає, що смартфон на ОС від компанії отримають доступ до популярних сервісів, що зробить смартфони компанії набагато популярнішим для жителів Європи.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook скасовує власну конференцію F8. Повідомляється, що скасування захід була вимушеним заходом, враховуючи поширення коронавіруса.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з'ясували собівартість смартфона Xiaomi Mi 10. Новинка користується величезною популярністю, але от про вартість смартфона для компанії не було ніякої інформації.