Не секрет, що продукти Apple вироблялися і збиралися в основному за межами Китаю. Тільки в останні роки компанія почала скорочувати свою залежність від країни Південно-Східної Азії і почала переносити виробничі лінії в інші сусідні регіони, такі як В'єтнам. Тим не менш, новий звіт передбачає, що компанія зазнала невдачі у виробництві iPhone 11 в Індії, демонструючи свою незмінну залежність від Китаю.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

За повідомленнями, керівники Apple, мабуть, планували перенести производстно як мінімум одного продукту до В'єтнаму, але це було відкинуто вищим керівництвом. Точно так само гіганта з Купертіно планував виробництво iPhone 11 в Індії. Це було б значним зміною в діяльності Apple, так як це буде перша серія флагманів нового покоління, створена за межами Китаю.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Постачальники і виробники Apple, такі як Foxconn, зіткнулися з основними проблемами, викликаними вірусною епідемією. Схоже, навіть iPhone 11 найближчим часом придбати буде не так вже й просто.

Популярні новини зараз
Нові ціни на тепло вже з 1 жовтня: що чекає на споживачів У Міносвіти готують нововведення для учнів 8-9 класів: що задумали У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Meizu 17 вперше показали публіці на живих фото. Відомо, що смартфон отримає інноваційний дисплей, а також четверну камеру, яку розташували горизонтально на задній панелі.

Як повідомляв Знай.uа Google впровадила темний режим в сервіс Google Play. Тепер користувачі можуть оцінити роботу сервісу з новим інтерфейсом, але його можна вимкнути за бажанням.

Також Знай.uа повідомляв, що школяр обдурив Twitter, створивши акаунт неіснуючого людини. Що дивно, ніхто навіть не запідозрив каверзи.