12 березня представить смартфон Xiaomi Redmi Note 9 в Індії. Дизайнери показали, якими можуть бути смартфони на момент виходу. Виглядають вони просто чудово.

Redmi Note 9 Pro, gizchina

Цільова сторінка Redmi Note 9 на веб-сайті Xiaomi India показала, що він оснащений камерою Huawei Mate 20 у формі квадрата. Мова йде про четверний камері. Концепт візуалізації Geskin показує Redmi Note 9 Pro з чотирма камерами, розміщеними всередині модуля квадратної форми. Світлодіодна спалах розташована під модулем камери.

Redmi Note 9 Pro, gizchina

Сканер відбитків пальців відсутній на задній стороні концептуальної моделі Redmi Note 9 Pro. Здається, він інтегрований з кнопкою живлення на правій стороні телефону. Передня частина смартфона оснащена дисплеєм з отвором у верхньому лівому кутку. Нижче показаний живий знімок передбачуваного Redmi Note 9 Pro від 9TechEleven. Незважаючи на те, що воно виглядає реальним, на зображенні чітко згадується, що це зображення концепції Redmi Note 9 Pro.

Популярні новини зараз
Три "залізні" причини арешту пенсій в Україні: за законами воєнного часу У Міносвіти готують нововведення для учнів 8-9 класів: що задумали Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Meizu 17 вперше показали публіці на живих фото. Відомо, що смартфон отримає інноваційний дисплей, а також четверну камеру, яку розташували горизонтально на задній панелі.

Як повідомляв Знай.uа Google впровадила темний режим в сервіс Google Play. Тепер користувачі можуть оцінити роботу сервісу з новим інтерфейсом, але його можна вимкнути за бажанням.

Також Знай.uа повідомляв, що школяр обдурив Twitter, створивши акаунт неіснуючого людини. Що дивно, ніхто навіть не запідозрив каверзи.