На початку січня 2020 року компанія Huawei оновила свої флагманські моделі смартфонів Mate 10 і Honor V10. Користувальницький скін від компанії заснований на ОС Android 10 і є останньою версією програмного забезпечення. Тепер, по всій видимості, компанія починає тестувати нову функцію через EMUI 10 для обох смартфонів, так як починається бета-тестування.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Китайський технологічний гігант в даний час приймає добровольців і тестерів для своєї нової бета-програми.

Розглянута нова функція - це додавання “функції багатоекранного співпраці” в бета-програму EMUI 10. Ця функція в основному дозволить вам підключатися до ноутбука користувача. Іншими словами, можна в основному переглядати контент і мультимедіа зі смартфона на пристрої з великим дисплеєм для кращого перегляду. Функція вже доступна в більшості смартфонів, які отримали EMUI 10.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Три "залізні" причини арешту пенсій в Україні: за законами воєнного часу За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Meizu 17 вперше показали публіці на живих фото. Відомо, що смартфон отримає інноваційний дисплей, а також четверну камеру, яку розташували горизонтально на задній панелі.

Як повідомляв Знай.uа Google впровадила темний режим в сервіс Google Play. Тепер користувачі можуть оцінити роботу сервісу з новим інтерфейсом, але його можна вимкнути за бажанням.

Також Знай.uа повідомляв, що школяр обдурив Twitter, створивши акаунт неіснуючого людини. Що дивно, ніхто навіть не запідозрив каверзи.