В останній раз ми згадували про проект операційної системи Fuchsia, над якою вже кілька років працює Google, в минулому році, коли був запущений офіційний сайт для розробників Fuchsia.dev. Однак, тепер користувачі можуть дізнатися приблизну дату виходу цієї загадкової ОС, про яку мало що відомо.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

днями команда розробників Google внесла зміни, що свідчать про перехід операційної системи Fuchsia на стадію фінального внутрішнього тестування “dogfooding”. Останнє передбачає використання продукту співробітників на щоденній основі з метою доведення до повної готовності перед публічним релізом.

Це означає, що ОС вже готова до використання, і тепер новинці будуть виставляти оцінки тестери. Звичайно, дрібні доопрацювання точно будуть, але самої ОС вже можна користуватися всім.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

На відміну від добре відомих усім Android і Chrome OS, які базуються на ядрі Linux, ОС Fuchsia базується на новому микроядре під назвою Zircon, вимагає менше ресурсів для запуску. Тобто, Fuchsia буде принципово відрізнятися від Android. Однак, більшість функцій від Android будуть доступні і в цій ОС. Відмінна альтернатива, яка буде вживати менше ресурсів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Meizu 17 вперше показали публіці на живих фото. Відомо, що смартфон отримає інноваційний дисплей, а також четверну камеру, яку розташували горизонтально на задній панелі.

Як повідомляв Знай.uа Google впровадила темний режим в сервіс Google Play. Тепер користувачі можуть оцінити роботу сервісу з новим інтерфейсом, але його можна вимкнути за бажанням.

Також Знай.uа повідомляв, що школяр обдурив Twitter, створивши акаунт неіснуючого людини. Що дивно, ніхто навіть не запідозрив каверзи.