Сьогодні вдень віце-президент Xiaomi Чанг Ченг показав в Weibo, що в останні роки швидкість зарядки бездротової зарядки Xiaomi зросла з 10 до 30 Вт. Тим не менш, в даний час компанія розробляє нову бездротову зарядку, яка перевершить інші по швидкості зарядки. За словами віце-президента Xiaomi Чанга Ченга, компанія розробила бездротову зарядку потужністю 40 Вт. Можливості бездротової зарядки Xiaomi 40W вражають.

Xiaomi, gizchina

Згідно з відео, Xiaomi Mi 10 Pro з акумулятором 4500 мАч повністю зарядився за 40 хвилин. За перші 20 хвилин він досяг 57%. Цей прототип бездротового зарядного пристрою, ймовірно, буде поставлятися з вертикальним повітроохолоджувачем для перевірки його нагрівання. На даний момент немає інформації про те, коли ця технологія буде доступна. Однак ми знаємо, що у Xiaomi є ця технологія для нас, і незабаром вона точно з'явиться на ринку.

Xiaomi, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нові ціни на тепло вже з 1 жовтня: що чекає на споживачів Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші
Показати ще

Нагадаємо, що флагманський смартфон Meizu 17 вперше показали публіці на живих фото. Відомо, що смартфон отримає інноваційний дисплей, а також четверну камеру, яку розташували горизонтально на задній панелі.

Як повідомляв Знай.uа Google впровадила темний режим в сервіс Google Play. Тепер користувачі можуть оцінити роботу сервісу з новим інтерфейсом, але його можна вимкнути за бажанням.

Також Знай.uа повідомляв, що школяр обдурив Twitter, створивши акаунт неіснуючого людини. Що дивно, ніхто навіть не запідозрив каверзи.