В 2017 році Apple представила iPhone X, який першим буде оснащений OLED-екраном в лінійці iPhone. Такий екран володіє такими перевагами, як тонкість, високий колірний контраст і висока швидкість відгуку. Крім того, його гнучкі характеристики матеріалу роблять його придатним для повноекранного мобільного смартфона. До минулорічної серії iPhone 11 Pro всі провідні iPhone від Apple використовували цей дисплей. Хоча переваги OLED-дисплеїв дивні, у них також є багато недоліків. Наприклад, такі проблеми, як вигоряння і мерехтіння є загальними недоліками таких екранів.

iPhone 11, ifixit

Експерти з iFixit нещодавно надали нові можливості для користувачів, які не люблять дисплеї OLED. Згідно з iFixit, у компанії є РК-дисплеї для iPhone X, iPhone XS і iPhone XS Max. Ціни складають $ 74,99, $ 84,99 і $ 164,99 відповідно. З моменту появи iPhone X вартість ремонту екрану Apple значно зросла. На даний момент, щоб замінити OLED на X, XS і 11 Pro Max, потрібно заплатити від 279 до 329 доларів.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Схоже, експерти навчилися, як здешевити ремонт цих гаджетів, що тільки плюс для користувачів.

Популярні новини зараз
"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Valve показала відразу 3 геймплейний ролик продовження гри Half-Life. так як гра доступна тільки в VR, проект отримав купу цікавих геймплейних нововведень, які точно сподобаються користувачам.

Як повідомляв Знай.uа компанію Apple зобов'язали виплатити по 25 доларів за кожен iPhone, який яблучна корпорація цілеспрямовано уповільнювала. Схоже, кожному користувачеві можуть виплатити по 25 доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер назвав вартість геймерського смартфона Black Shark 3. Враховуючи, що гаджет отримає топову комплектацію, коштувати він буде дуже дешево як для смартфона з такою продуктивністю.