DxOMark, популярний тестер смартфонів, тільки що опублікував свої оцінки, що стосуються аудіо можливостей Nokia 7.2. Смартфон середнього цінового діапазону отримав 41 бал, що є відносно низьким показником, і його місце знизу списку.

Nokia 7.2, gizchina

Спочатку DxOMark фокусувався на огляді цифрових/професійних камер, але з тих пір різнобічно розвивався і включав в себе фотозйомку зі смартфона, а завдяки розширенню - навіть тестування звуку. Тести для Nokia 7.2 проводилися у двох різних категоріях і включали такі аспекти, як один динамік смартфона, роз'єм для навушників 3,5 мм, аудіо Qualcomm aptX і два мікрофони з просторовим захопленням об'ємного звучання.

Nokia 7.2, gizchina

Згідно DxOMark, тести проводилися у навчених експертів, які проводять різні тести протягом 20 годин. Nokia 7.2 отримала 33 бали за відтворення і 66 балів за запис. Для перших тести DxOMark показали жахливий відтворення в просторовій категорії.

Популярні новини зараз
За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють
Показати ще

Що стосується запису, то тут Nokia 7.2 показала себе набагато краще з позитивними результатами в більшості областей. Його діапазон гучності і тембру знову були одними з кращих на сьогоднішній день.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Valve показала відразу 3 геймплейний ролик продовження гри Half-Life. так як гра доступна тільки в VR, проект отримав купу цікавих геймплейних нововведень, які точно сподобаються користувачам.

Як повідомляв Знай.uа компанію Apple зобов'язали виплатити по 25 доларів за кожен iPhone, який яблучна корпорація цілеспрямовано уповільнювала. Схоже, кожному користувачеві можуть виплатити по 25 доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер назвав вартість геймерського смартфона Black Shark 3. Враховуючи, що гаджет отримає топову комплектацію, коштувати він буде дуже дешево як для смартфона з такою продуктивністю.