Спалах коронавіруса стала глобальною епідемією, і з цією метою було скасовано кілька запланованих конференцій, щоб забезпечити безпеку кожного учасника. Тепер Google також приєднався до списку.

Технічний гігант Google офіційно скасував конференцію розробників Google I/O 2020, яка повинна була відбутися з 12 по 14 травня. Компанія заявила, що скасовує персональну частина, але все ще вивчає способи зв'язку з розробниками.

Google, gettyimages
Google, gettyimages

У своїй заяві представник Google заявив: “З-за побоювань, пов'язаних з коронавірусом (COVID-19), та відповідно до рекомендацій CDC, ВООЗ та інших органів охорони здоров'я у сфері охорони здоров'я, ми вирішили скасувати захід.”

Google
Google, gettyimages

Популярні новини зараз
За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року
Показати ще

Компанія також заявила, що відшкодує тим, хто купив квитки, і підтвердила, що Google заборонив міжнародні поїздки співробітників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Valve показала відразу 3 геймплейний ролик продовження гри Half-Life. так як гра доступна тільки в VR, проект отримав купу цікавих геймплейних нововведень, які точно сподобаються користувачам.

Як повідомляв Знай.uа компанію Apple зобов'язали виплатити по 25 доларів за кожен iPhone, який яблучна корпорація цілеспрямовано уповільнювала. Схоже, кожному користувачеві можуть виплатити по 25 доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер назвав вартість геймерського смартфона Black Shark 3. Враховуючи, що гаджет отримає топову комплектацію, коштувати він буде дуже дешево як для смартфона з такою продуктивністю.