Рішення Huawei впровадити 5G є одним з найбільш привабливих, а його обладнання відносно дешеве. Однак з тих пір, як США висловили стурбованість з приводу безпеки 5G Huawei, багато країн скептично ставляться до Huawei. Китайський виробник планує побудувати завод у Франції. Однак деякі вважають, що Huawei не продовжить проект, якщо Франція відмовиться від впровадження 5G. Тим не менш, заступник генерального директора Huawei (Huawei France) Минганг Чжан заявив, що Huawei буде використовувати французьке обладнання у Франції незалежно від того, буде чи французьке уряд використовувати мережу 5G в країні.

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

Раніше минулого місяця Huawei заявила, що вибирає майданчик у Європі для будівництва заводу. Цей завод буде займатися виробництвом обладнання 5G. У четвер голова Huawei Лян Хуа заявив, що Huawei побудує свій перший завод з виробництва 5G в Європі у Франції. Чжан Минган сказав: “Завод буде побудований у Франції, незалежно від того, що вирішить французький уряд, тому що це є частиною нашої стратегії”.

Huawei Mate X, gettyimages
Huawei Mate X, gettyimages

Подивимося, як Франція поставиться до впровадження 5G, так як США настійно рекомендує не мати справ з китайською корпорацією.

Популярні новини зараз
За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори "Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Citroen представила недорогий електрокар з запасом ходу до 70 км. Дивно, але за авто попросять всього лише 6 тисяч доларів, що зробить його одним з найбільш доступних на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, компанію AliExpress повідомила користувачів про затримки при обробці і відправлення товарів. Схоже, коронавірус дав про себе знати, особливо на найбільшому торговельному майданчику в світі.

Також Знай.uа повідомляв, що передплата від Sony різко подешевшала на території України. Тепер геймерам приготували приємні знижки, що точно порадує фанатів компанії. Щоправда, зниження цін буде дійсно вже з 1 травня.