Google тільки що виправила 71 помилку безпеки Android у своєму патчі у березні 2020 року. Компанія Mountain View виправила 48 порушень, пов'язаних з чіпами, наданими Qualcomm. У бюлетені також згадуються деякі недоліки, пов'язані з розблокуванням по відбитку пальця і USB-підключенням смартфонів Android.

Android, gettyimages
Android, gettyimages

Вчора Google опублікував щомісячний звіт безпеки Android. При цьому американська фірма приступила до впровадження патча безпеки, призначеного для усунення виявлених недоліків. Оновлення безпеки могло вже бути встановлено в Google Pixel кілька днів тому. Також він буде впроваджений в інші моделі смартфонів найближчим часом.

Google також виправив помилки, які дозволяли зловмиснику зламати ваш смартфон через порт USB.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз
Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Citroen представила недорогий електрокар з запасом ходу до 70 км. Дивно, але за авто попросять всього лише 6 тисяч доларів, що зробить його одним з найбільш доступних на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, компанію AliExpress повідомила користувачів про затримки при обробці і відправлення товарів. Схоже, коронавірус дав про себе знати, особливо на найбільшому торговельному майданчику в світі.

Також Знай.uа повідомляв, що передплата від Sony різко подешевшала на території України. Тепер геймерам приготували приємні знижки, що точно порадує фанатів компанії. Щоправда, зниження цін буде дійсно вже з 1 травня.