Випуск серії OnePlus 8 очікується на початку цього року. Раніше, за чутками, компанія хоче випустити лінійку OnePlus 8 в травні. Однак тепер вважається, що китайська фірма може показати публіці новинку вже 14 квітня. Інсайдери розповіли про новому смартфоні OnePlus 8 Lite. В іншому звіті тій же публікації були розкриті деякі важливі деталі смартфонів OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro.

OnaPlus, gettyimages
OnaPlus, gettyimages

Інсайдери повідомляють, що OnePlus 8 з'явиться з підтримкою бездротової зарядки. Китайська фірма не надавала функцію бездротової зарядки на своїх попередніх телефонах. Після запуску OnePlus 7T генеральний директор OnePlus Піт Лау виступив із заявою про те, чому смартфони раніше не підтримували цю функцію. Він сказав, що швидкість бездротової зарядки не відповідає технології провідної зарядки Warp Charge. Це говорить про те, що серія OnePlus 8 буде оснащена технологією надшвидкої бездротової зарядки, що дозволить заряджати смартфон за 30 хвилин.

Нова витік показує, що OnePlus 8 Pro буде оснащений технологією бездротової зарядки 30 Вт. Як і нинішні флагманські телефони, OnePlus 8 Pro на базі Snapdragon 865 буде підтримувати двухрежимную зв'язок 5G. Правда, про ціну поки немає ніяких подробиць.

Смартфон, фото - Getty Images
Смартфон, фото - Getty Images

Популярні новини зараз
За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори У Міносвіти готують нововведення для учнів 8-9 класів: що задумали Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Citroen представила недорогий електрокар з запасом ходу до 70 км. Дивно, але за авто попросять всього лише 6 тисяч доларів, що зробить його одним з найбільш доступних на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, компанію AliExpress повідомила користувачів про затримки при обробці і відправлення товарів. Схоже, коронавірус дав про себе знати, особливо на найбільшому торговельному майданчику в світі.

Також Знай.uа повідомляв, що передплата від Sony різко подешевшала на території України. Тепер геймерам приготували приємні знижки, що точно порадує фанатів компанії. Щоправда, зниження цін буде дійсно вже з 1 травня.