Серія Huawei P40, як очікується, з'явиться на публіці до кінця березня. Захисний чохол P40 Pro з'явився на реальних фото, так що тепер ми можемо розглянути смартфон з усіх боків.

Huawei P40 Pro, gizchina

У той час як захисний чохол виглядає приголомшливо, що найцікавіше у витоку, так це рендеринг P40 Pro, який також був виявлений. Рендеринг - це вид спереду і ззаду пристрою. Інсайдери повідомляють, що рендери вже підтверджені, так що смартфон з'явиться на публіці саме з таким дизайном.

В задній частині пристрою знаходиться прямокутний модуль камери, в якому розміщена установка камери Penta, а також світлодіодний спалах. Один з п'яти датчиків схожий на камеру перископа. Камера також має значок Leica, що не дивно. Кнопка живлення і регулятори гучності розташовані на правій стороні дисплея.

Huawei P40 Pro, gizchina

Популярні новини зараз
У Міносвіти готують нововведення для учнів 8-9 класів: що задумали Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Citroen представила недорогий електрокар з запасом ходу до 70 км. Дивно, але за авто попросять всього лише 6 тисяч доларів, що зробить його одним з найбільш доступних на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, компанію AliExpress повідомила користувачів про затримки при обробці і відправлення товарів. Схоже, коронавірус дав про себе знати, особливо на найбільшому торговельному майданчику в світі.

Також Знай.uа повідомляв, що передплата від Sony різко подешевшала на території України. Тепер геймерам приготували приємні знижки, що точно порадує фанатів компанії. Щоправда, зниження цін буде дійсно вже з 1 травня.