Тайванська виробнича фірма Foxconn вже давно є основним постачальником Apple або декількох інших телефонних компаній. Фірма оголосила, що очікує зниження виручки до 15% від своєї побутової електроніки і корпоративних продуктів у першому кварталі. Компанія прогнозує, що виручка відновиться в другому кварталі, коли виробництво на своїх китайських фабриках нормалізується.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Foxconn, також відома як Hon Hai Precision Industry Co Ltd, має кілька заводів в Китаї, де виробництво було зупинено через спалахи коронавіруса і тривалих новорічних свят. Тайванська компанія повідомила, що не очікує зростання виручки в першому півріччі і “помірного перегляду в бік зниження” порівняно з початковим прогнозом “невеликого зросту” протягом року з-за коронавіруса.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Три "залізні" причини арешту пенсій в Україні: за законами воєнного часу У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався
Показати ще

Компанія відповідала за рішення Apple скоротити продажі пристроїв, пославшись на більш повільні темпи виробництва в Китаї на тлі обмежень на поїздки і тривалого новорічної перерви.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Citroen представила недорогий електрокар з запасом ходу до 70 км. Дивно, але за авто попросять всього лише 6 тисяч доларів, що зробить його одним з найбільш доступних на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, компанію AliExpress повідомила користувачів про затримки при обробці і відправлення товарів. Схоже, коронавірус дав про себе знати, особливо на найбільшому торговельному майданчику в світі.

Також Знай.uа повідомляв, що передплата від Sony різко подешевшала на території України. Тепер геймерам приготували приємні знижки, що точно порадує фанатів компанії. Щоправда, зниження цін буде дійсно вже з 1 травня.