Компанія Google переробила дизайн мобільного додатка YouTube Music для платформи Android. Після декількох тижнів тестування користувачам став доступний новий екран Now Playing, який відображається під час програвання музики. Швидше за все, новий інтерфейс з'явиться на iOS найближчим часом.

YouTube Music, gizchina

Оновлений дизайн пропонує додаткові елементи управління. Так, у верхній частині екрану є перемикач, який дозволяє перейти в режим відтворення музики або музичних кліпів. Що дивно, тепер до пісень буде додаватися їх текст, щоб кожен користувач міг оцінити не тільки звучання, але і сенс, який був закладен в тексті.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Три "залізні" причини арешту пенсій в Україні: за законами воєнного часу За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Citroen представила недорогий електрокар з запасом ходу до 70 км. Дивно, але за авто попросять всього лише 6 тисяч доларів, що зробить його одним з найбільш доступних на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, компанію AliExpress повідомила користувачів про затримки при обробці і відправлення товарів. Схоже, коронавірус дав про себе знати, особливо на найбільшому торговельному майданчику в світі.

Також Знай.uа повідомляв, що передплата від Sony різко подешевшала на території України. Тепер геймерам приготували приємні знижки, що точно порадує фанатів компанії. Щоправда, зниження цін буде дійсно вже з 1 травня.