Шість європейських держав заснували Кібернетичні сили Євросоюзу (ЄС) швидкого реагування на чолі з Литвою. Схоже, тепер в інтернеті нічого боятися.

ноутбук, gettyimages

Меморандум про угоду Литва, Естонія, Хорватія, Польща, Нідерланди і Румунія підписали напередодні ввечері в Загребі, де відбулася неформальна зустріч міністрів оборони ЄС.

Повідомляється, що команда буде вести постійний моніторинг, і боротися з кібератаками в мережі. Така команда, сформована з цивільних і військових, у разі небезпечного киберинцидента віртуально, а в разі необхідності і фізично підключиться до ліквідації та розслідування інциденту.

ноутбук, gettyimages

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

За словами Кароблиса, киберсилы можуть реагувати на інциденти в підписали угоду країнах, а також у країнах-спостерігачів, а в майбутньому - і в структурах ЄС. Поки що Україні не бере участь у створенні кібернетичних сил. Можливо, в майбутньому це зміниться. Подивимося, що з цього вийде, і наскільки ефективно така організація зможе відображати різні атаки хакерів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Citroen представила недорогий електрокар з запасом ходу до 70 км. Дивно, але за авто попросять всього лише 6 тисяч доларів, що зробить його одним з найбільш доступних на ринку.

Як повідомляв Знай.ua, компанію AliExpress повідомила користувачів про затримки при обробці і відправлення товарів. Схоже, коронавірус дав про себе знати, особливо на найбільшому торговельному майданчику в світі.

Також Знай.uа повідомляв, що передплата від Sony різко подешевшала на території України. Тепер геймерам приготували приємні знижки, що точно порадує фанатів компанії. Щоправда, зниження цін буде дійсно вже з 1 травня.