Google Assistant значно покращився за ці роки, пропонуючи все більше і більше функцій, покликаних полегшити наше життя, наприклад, використовувати його для відправки повідомлень в WhatsApp. Google тепер оголошує про новому оновленні свого помічника, який обіцяє надати велику допомогу мільйонам користувачів Android.

Google, gettyimages
Google, gettyimages

Завдяки цьому оновлення Google Assistant зможе читати вголос веб-сторінки. Ідея полягає в тому, що ми можемо використовувати помічника, щоб читати вголос вміст веб-сторінки, яку ми відвідуємо. Це функція, яка полегшить використання Android і браузера для людей з проблемами зору.

Коли ви знаходитесь в певній статті на веб-сторінці за допомогою браузера, ви можете попросити Google Assistant прочитати цю статтю. Вам просто потрібно використовувати команди, такі як “OK Google, прочитайте цю сторінку” та “OK Google, прочитайте це”, і помічник почне читати вголос вміст цієї статті.

Популярні новини зараз
Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори У Міносвіти готують нововведення для учнів 8-9 класів: що задумали У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою
Показати ще

Функція стане доступною для всіх користувачів найближчим часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що месенджер WhatsApp отримав підтримку темного режиму. Нова функція буде доступною як на Android, так і на iOS, досить просто оновити додаток до актуальної версії і включити цю функцію в налаштуваннях.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft вводити нові іконки в роботу Windows 10. Звичайно, кардинально інтерфейс вони не змінять, але це черговий крок на шляху до поліпшення роботи популярної ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony готує до виходу черговий компактний смартфон. Новинка приємно здивує користувачів невеликими розмірами та приємною ціною. Щоправда а дату виходу поки не повідомляється.