24 лютого Huawei провела онлайн-прес-конференцію, де головним продуктом став складаний смартфон Mate Xs. Mate Xs став наступником Huawei Mate X, який був випущений в минулому році як перший складаний телефон Huawei. Пристрій вперше надійшло в продаж в Китаї, і, за даними компанії, усі доступні пристрою були розпродані за лічені секунди. Наступна продаж відбудеться 8 березня, і ми також очікуємо, що всі смартфона розкуповують за лічені хвилини.

Huawei MateX, gettyimages
Huawei MateX, gettyimages

Таким чином, Mate Xs стає таким же популярним, як Mate X. Це незважаючи на неабияку ціну в $2400, за яку продає пристрій. Подивимося, як буде продаватися Galaxy Z Flip, який користується не такий вже і величезною популярністю, хоч і ціна значно нижча.

Huawei Mate X, gettyimages
Huawei Mate X, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що месенджер WhatsApp отримав підтримку темного режиму. Нова функція буде доступною як на Android, так і на iOS, досить просто оновити додаток до актуальної версії і включити цю функцію в налаштуваннях.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft вводити нові іконки в роботу Windows 10. Звичайно, кардинально інтерфейс вони не змінять, але це черговий крок на шляху до поліпшення роботи популярної ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony готує до виходу черговий компактний смартфон. Новинка приємно здивує користувачів невеликими розмірами та приємною ціною. Щоправда а дату виходу поки не повідомляється.