HBO працює над адаптацією The Last of Us у серіал.

Керує адаптацією Крейг Мазін, творець знаменитої драми HBO Чорнобиль. Це схоже на ідеальну підгонку, враховуючи постапокаліптичний світ, в якому відбуваються ігри. Еван Уеллс, президент Naughty Dog, також буде виконавчим продюсером, як і Керолайн Штраус з HBO.

Крім того, Sony Pictures Television буде продюсувати шоу разом з HBO через свою студію PlayStation Productions, яка також працює над адаптацією фільму Uncharted, що зробить його першим серіалом від студії.

Популярні новини зараз
За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК
Показати ще

The Last Of Us, the verge

Подивимося, що з цього вийде.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що месенджер WhatsApp отримав підтримку темного режиму. Нова функція буде доступною як на Android, так і на iOS, досить просто оновити додаток до актуальної версії і включити цю функцію в налаштуваннях.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft вводити нові іконки в роботу Windows 10. Звичайно, кардинально інтерфейс вони не змінять, але це черговий крок на шляху до поліпшення роботи популярної ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony готує до виходу черговий компактний смартфон. Новинка приємно здивує користувачів невеликими розмірами та приємною ціною. Щоправда а дату виходу поки не повідомляється.