Вже в кінці березня Valve випустить Half-Life: Alyx. Фанати всесвіту 13 років чекали нову гру серії, і тепер розробники постараються радувати шанувальників частіше. Схоже, все залежить від продажу, так що фанатам точно треба оцінити довгоочікувану новинку, щоб частіше бачити продовження культової серії.

Кріс Ремо (Chris Remo) і Робін Уокер (Robin Walker) з Valve поговорили з IGN, розповівши про плани після виходу Alyx. За словами Ремо, співробітникам студії подобається працювати над серією Half-Life, і вони сподіватися, що Alyx сподобається гравцям.

Втім, незабаром геймери оцінять гру повністю, так як новинка з'явиться на ринку вже до кінця березня 2020 року.

Робін додав, що сподівається на успіх гри, щоб команді не довелося ще 13 років думати, якою ж повинна вийти наступна Half-Life.

Популярні новини зараз
У Міносвіти готують нововведення для учнів 8-9 класів: що задумали Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що месенджер WhatsApp отримав підтримку темного режиму. Нова функція буде доступною як на Android, так і на iOS, досить просто оновити додаток до актуальної версії і включити цю функцію в налаштуваннях.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft вводити нові іконки в роботу Windows 10. Звичайно, кардинально інтерфейс вони не змінять, але це черговий крок на шляху до поліпшення роботи популярної ОС.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony готує до виходу черговий компактний смартфон. Новинка приємно здивує користувачів невеликими розмірами та приємною ціною. Щоправда а дату виходу поки не повідомляється.