У минулому році Google представила перший у світі смартфон середнього класу Pixel під виглядом Pixel 3A. Це було миттєвим успіхом для компанії (принаймні в США), адже низька ціна робить цей смартфон дуже популярним. Тепер в мережі з'явилася інформація про бюджетному Google Pixel 4 A. Нові зображення були вперше опубліковані в Reddit, який потім потрапив в Twitter.

Ці нові живі зображення передбачуваного Pixel 4A демонструють телефон з офіційним чохлом з тканини сірого кольору, тоді як пристрій чорного кольору з кнопкою живлення білого кольору. Хоча в новому витоку нічого не говориться про тип дисплея, очікується, що вона буде AMOLED-панеллю, як і будь-які інші попередні пікселі.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року
Показати ще

На зворотному боці ми бачимо повернення датчика відбитків пальців, який відсутній в серії Pixel 4. На жаль, пристрій ще буде поставлятися з однією камерою, схожою на торішню Pixel 3A. Про ціну і дату виходу поки говорити рано.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впровадила в смартфони GooGle Pixel 4 функцію, яка вже давно працює в iPhone від Apple. Схоже, і у любителів Android з'явиться можливість самостійно оцінити функцію.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi поліпшила роботу камери Xiaomi Mi 10. Враховуючи, що на сьогоднішній день смартфон володіє кращою камерою в світі, компанія вирішила не стояти на місці, і поліпшила алгоритми обробки фото, щоб зробити їх ідеальними.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали найпотужніший комп'ютер у світі. Він здатний виконувати мільярди завдань в секунду, і допоможе вченим розробляти нові ліки, або ж стимулювати роботу космосу або космічних тел.