Компанія Xiaomi відправила недавно випущений Mi 10 Pro в космос. Там ми можемо побачити деякі можливості 108-мегапіксельної камери. Смартфон підключений до космічного супутника і робить чудові знімки Землі.

Xiaomi запустила супутник в 2019 році з тим же 108MP на борту, що і Mi 10 Pro.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Звичайно, реклама доводить, що камери смартфонів не дуже підходять для зйомки фотографій Землі з космосу. Тим не менш, остаточний результат здається адекватним на даний момент. Слоган реклами свідчить: “Подивись на свій світ 108 мегапікселях”. Ми всі знаємо, що ми ніколи не збираємося брати наш смартфон в космос, щоб робити знімки звідти.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung переносить виробництво своїх флагманів з-за спалаху коронавіруса. Користувачі можуть залишитися без Samsung Galaxy S20 і Samsung Galaxy Z Flip.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переносить виробництво смартфонів з-за коронавіруса. Схоже, тепер світ побачить iPhone 12 і iPhone SE 2 трохи пізніше запланованого часу.

Також Знай.uа повідомляв, що Motorola One Mid приємно здивував користувачів мережі. Смартфон покажуть зі всіх сторін, але от коли девайс покажуть публіці - невідомо. Відомо, що новинка отримає непогану камеру і потужний процесор.