Незабаром після того, як за допомогою утиліти Checkra1n і Android-смартфона один з користувачів Reddit провів процедуру джейлбрейка iPhone, ентузіастам вдалося і зовсім портувати “зеленого робота” в якості альтернативи iOS. Правда, такі маніпуляції з iPhone сподобалися далеко не всім, у тому числі і самому виробнику.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Реакція Apple на такі маніпуляції з фірмовими пристроями не змусила себе довго чекати: компанія подала в суд на стартап Corellium, причетний до створення незвичайного проекту.

Звичайно, перенесення Android на iPhone вже можна назвати проривом, але ось ця ОС працює більш-менш стабільно тільки на iPhone 7, і те, камера не запускається, як і безліч інших функцій, так що над доцільністю треба ще подумати.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Apple такі маніпуляції обурили і корпорація звернулася до суду, зазначивши, що Corellium порушує авторські права та посягає на торговельну марку. Подивимося, що з цього вийде.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung переносить виробництво своїх флагманів з-за спалаху коронавіруса. Користувачі можуть залишитися без Samsung Galaxy S20 і Samsung Galaxy Z Flip.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переносить виробництво смартфонів з-за коронавіруса. Схоже, тепер світ побачить iPhone 12 і iPhone SE 2 трохи пізніше запланованого часу.

Також Знай.uа повідомляв, що Motorola One Mid приємно здивував користувачів мережі. Смартфон покажуть зі всіх сторін, але от коли девайс покажуть публіці - невідомо. Відомо, що новинка отримає непогану камеру і потужний процесор.