Витік коду iOS 14 випадково розкрила деякі деталі про майбутні продукти Apple. Хлопці з 9to5Mac зібрали інформацію про підготовлюваний iPhone 9, новому iPad Pro і Apple TV.

Інформація, знайдена в коді, підтверджує те, що ми вже чекали. iPhone 9 поверне Touch ID до актуальності за допомогою сканера відбитків пальців, вбудованого в кнопку “Додому”. Це суперечить деяким повідомленнями, в яких стверджується, що нове бюджетне пристрій Apple перейде на Face ID.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Коли мова заходить про нові моделі iPad Pro, в коді iOS 14 на задній панелі відображається потрійна камера, а також 3D-датчик глибини. Це забезпечить можливості фотографування iPad у відповідності з останніми моделями iPhone. Ми не знаємо, скільки людей використовують iPads Pro для фотографування, але це пристрій преміум-класу, і ця функція буде добре прийнята користувачами. Датчик ToF стане благом для комплекту Apple AR, в цьому році iPhone також дебютує з датчиками ToF.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Популярні новини зараз
Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

Apple працює над новою Apple TV і новим пультом, щоб замінити поточний Siri Remote. Також стало відомо, що Apple розробляє трекери під назвою AirTags. Ці продукти схожі на трекери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Huawei планує повністю відмовитися від впливу США. Для цього корпорація хоче створити базові технології для своїх смартфонів, включаючи фабрики, програми та компоненти для смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали найбільш небезпечну ОС 2019 року. Звичайно ж, мова йде про Android, яка просто кишить вірусами і шкідливими програмами, а Google з цим нічого не може зробити.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали можливий інтерфейс Sony PlayStation 5. Сама по собі консоль з'явиться на публіці в 2020 році, але користувачі вже не можуть дочекатися, створюючи різні концепти і рендери.