За останніми даними, Apple отримала технологічний патент на складне пристрій. Цей патент вирішує проблему складок і тріщин після тривалого використання гнучкого екрану. Патент, виданий Управлінням по патентах і товарних знаків США під заголовком “Система мультиэлектронных пристроїв”, описує технологію складаных телефонів. В описі говориться про пристрій, що об'єднує два або більше пристроїв, сполучених магнітними датчиками. Патенти на ескізи дуже схожі на Microsoft Surface Duo. Згідно з патентом, два дисплея складного пристрою мають просту і безшовну зв'язок.

Патент Apple, gizchina

Складні смартфони, безсумнівно, є останнім напрямком розвитку в індустрії смартфонів. Хоча немає ніяких чуток про те, що Apple планує випустити складаний смартфон в найближчому майбутньому, Apple явно вивчає його потенціал.

Apple HomePod, gettyimages
Apple HomePod, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei планує повністю відмовитися від впливу США. Для цього корпорація хоче створити базові технології для своїх смартфонів, включаючи фабрики, програми та компоненти для смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали найбільш небезпечну ОС 2019 року. Звичайно ж, мова йде про Android, яка просто кишить вірусами і шкідливими програмами, а Google з цим нічого не може зробити.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали можливий інтерфейс Sony PlayStation 5. Сама по собі консоль з'явиться на публіці в 2020 році, але користувачі вже не можуть дочекатися, створюючи різні концепти і рендери.