Нові оновлення для Windows 10, схоже, приносять більше проблем, ніж поліпшень. Дійсно, патч KB4535996 приховує помилки, які генерують сині екрани, уповільнення і порушують режим очікування. Тому Microsoft радить користувачам видалити його.

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

Минуло вже кілька місяців з тих пір, як кожне оновлення Windows 10 супроводжується своєю проблемою. В останньому патчі KB4535996 немає винятків з правила. Деякі користувачі, які встановили оновлення, скаржилися на серйозні уповільнення при запуску, проклятий синій екран і навіть несправності в режимі очікування.

20 лютого Microsoft визнала, що її виправлення операційної системи дійсно викликають проблеми. Ну, це повторюється знову. Новий патч ставить більше проблем, ніж вирішує.

Ми також зіткнулися з помилкою в режимі очікування на одному з наших тестових комп'ютерів. Двічі ПК прокидався зі сну і розряджав батарею під час нашої відсутності. З іншого боку, на всіх інших наших машинах під управлінням Windows 10, на яких був застосований патч KB4535996, сплячий режим працює без проблем.

Популярні новини зараз
За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду У Міносвіти готують нововведення для учнів 8-9 класів: що задумали "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року
Показати ще

У будь-якому разі, якщо ви зіткнулися з помилками з моменту установки патча KB4535996, Microsoft радить вам просто видалити його. Принаймні, вони відповіли користувачеві, який поскаржився на те, що засіб SignTool (signtool.exe) більше не працює в Visual Studio.

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Huawei планує повністю відмовитися від впливу США. Для цього корпорація хоче створити базові технології для своїх смартфонів, включаючи фабрики, програми та компоненти для смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали найбільш небезпечну ОС 2019 року. Звичайно ж, мова йде про Android, яка просто кишить вірусами і шкідливими програмами, а Google з цим нічого не може зробити.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали можливий інтерфейс Sony PlayStation 5. Сама по собі консоль з'явиться на публіці в 2020 році, але користувачі вже не можуть дочекатися, створюючи різні концепти і рендери.