Буквально днями публіці покажуть лінійку Redmi Note 9. Витоку навколо нього показали, що він включає в себе три пристрої, таких як Redmi Note 9 з живленням від Helio G70, Redmi Note 9 Pro на базі Snapdragon 720G і ще один телефон під назвою Redmi Note 9 Pro Max. Серед них Redmi Note 9 Pro з'явився в декількох витоках.

Redmi Note 9 Pro, gizchina

Нові зображення вперше показали передню панель Redmi Note 9 Pro. Як видно, телефон оснащений отвір з центральним розташуванням, як у Samsung Galaxy S20. Повідомляється, що телефон оснащений 6,64-дюймовим IPS РК-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD +.

Рамки навколо дисплея не тонкі, як у флагманських моделей, але на прийнятному рівні. Верхня безель телефону будинку динамік. Кажуть, що він оснащений фронтальною камерою на 20 мегапікселів.

Redmi Note 9 Pro має сканер відбитків пальців, вбудований в кнопку живлення на правому краю. Задня панель телефону має квадратний модуль камери. Недавні повідомлення показали, що він складається з 20-мегапіксельною основною лінзи, 8-мегапіксельною надширокої стрілки, 5-мегапіксельною макрооб'єктива і 2-мегапіксельного датчика глибини.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Очікується, що Redmi Note 9 Pro дебютує в Індії з об'ємом оперативної пам'яті 4 ГБ і 6 ГБ і обсягом зберігання 64 ГБ і 128 ГБ. Передбачається, що ціна телефону складе 192 долара.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Huawei планує повністю відмовитися від впливу США. Для цього корпорація хоче створити базові технології для своїх смартфонів, включаючи фабрики, програми та компоненти для смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали найбільш небезпечну ОС 2019 року. Звичайно ж, мова йде про Android, яка просто кишить вірусами і шкідливими програмами, а Google з цим нічого не може зробити.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали можливий інтерфейс Sony PlayStation 5. Сама по собі консоль з'явиться на публіці в 2020 році, але користувачі вже не можуть дочекатися, створюючи різні концепти і рендери.