5 березня 2020 року компанія Axiom Space оголосила, що планує провести перший в історії повністю приватну політ людини в космос на Міжнародну космічну станцію.

Axiom Space

Аксіома підписала контракт з SpaceX на рейс Crew Dragon, який буде перевозити командира, професійно навченого Аксіомою, разом із трьома приватними астронавтами на Міжнародну космічну станцію і з неї. Місія, яка повинна початися вже в другій половині 2021 року, дозволить екіпажу жити на борту МКС і випробувати не менше восьми днів мікрогравітації і спостережень за Землею.

“Цей історичний політ стане переломним моментом на шляху до загального і звичайного доступу до космосу”, - сказав генеральний директор Axiom Майкл Суффредини. “Це буде лише перша з багатьох місій на МКС, які будуть повністю управлятися компанією Axiom Space - перша для комерційної організації. Забезпечення транспортування знаменує значний прогрес у досягненні цієї мети, і ми раді працювати з SpaceX в цьому напрямку”.

До того ж, компанія показала, де будуть проживати космонавти. Такий собі космічний готель, а фото покаже, як будуть виглядати “кімнати” для космічних мандрівників.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Axiom Space

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Huawei планує повністю відмовитися від впливу США. Для цього корпорація хоче створити базові технології для своїх смартфонів, включаючи фабрики, програми та компоненти для смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали найбільш небезпечну ОС 2019 року. Звичайно ж, мова йде про Android, яка просто кишить вірусами і шкідливими програмами, а Google з цим нічого не може зробити.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали можливий інтерфейс Sony PlayStation 5. Сама по собі консоль з'явиться на публіці в 2020 році, але користувачі вже не можуть дочекатися, створюючи різні концепти і рендери.