В мережі показали фото відомих туристичних місць знятих з супутника до і після спалаху коронавіруса.

Схоже, користувачі дійсно переживають за своє здоров'я, так що подорожі вирішили перенести на потім. До того ж, не тільки на туризм коронавірус зробив величезний вплив.

Туристичні країни втрачають величезна гроші з-за відсутності туристів. Влада країн радять жителям якомога менше виходити на вулиці і контактувати з іншими людьми, як і перебувати в популярний місцях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Huawei планує повністю відмовитися від впливу США. Для цього корпорація хоче створити базові технології для своїх смартфонів, включаючи фабрики, програми та компоненти для смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали найбільш небезпечну ОС 2019 року. Звичайно ж, мова йде про Android, яка просто кишить вірусами і шкідливими програмами, а Google з цим нічого не може зробити.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали можливий інтерфейс Sony PlayStation 5. Сама по собі консоль з'явиться на публіці в 2020 році, але користувачі вже не можуть дочекатися, створюючи різні концепти і рендери.