Раніше на цьому тижні Міністерство торгівлі США оголосило про продовження ліцензії, яка дозволить американським компаніям продовжувати працювати з китайським технологічним гігантом Huawei Technologies Co Ltd до 15 травня 2020 року.

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

Для тих, хто не знав, в 2019 році Huawei було накладено заборону, з-за якого компанія втратила партнерські права з американськими компаніями. Але з тих пір компаніям, які подали заявки на це, були надані спеціальні ліцензії, що дозволяють тимчасово співпрацювати з китайською компанією з виробництва електроніки. Схоже, що Huawei отримала ще одне благо, оскільки адміністрація Трампа тільки що продовжила ліцензії до 15 травня.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Первісна ліцензія була тимчасовим заходом і була продовжена до 1 квітня 2020 року. Завдяки ліцензії такі компанії, як Microsoft, можуть продовжувати надавати свої послуги Huawei, наприклад, Windows для ноутбуків.

Популярні новини зараз
Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагмани на Android дешевшають значно швидше смартфонів від Apple. Втім, це не дивно, адже величезна кількість смартфонів на ринку змушують компаній конкурувати між собою, тим самим знижуючи ціну.

Як повідомляв Знай.uа експерти перевірили на міцність смартфон Samsung Galaxy S20 Ultra, який зумів пройти практично всі випробування. Про інших моделях лінійки поки немає даних.

Також Знай.uа повідомляв, що флагманський Redmi Note 9 вперше засвітився в мережі на живих фото. До речі, за девайс на території Індії попросять близько 192 доларів, що зробить його максимально бюджетним пристроєм з крутої начинкою.