За останніми даними, Apple отримала технологічний патент на складний пристрій. Цей патент вирішує проблему складок і тріщин після тривалого використання гнучкого екрану. Патент, виданий Управлінням по патентах і товарних знаків США під заголовком “Система мультиэлектронных пристроїв”, описує технологію складаных телефонів. В описі говориться про пристрій, що об'єднує два або більше пристроїв, сполучених магнітними датчиками. Патенти на ескізи дуже схожі на Microsoft Surface Duo. Згідно з патентом, два дисплея складного пристрою мають просту і безшовну зв'язок.

Патент Apple, gizchina

Складні смартфони, безсумнівно, є останнім напрямком розвитку в індустрії смартфонів. Хоча немає ніяких чуток про те, що Apple планує випустити складаний смартфон в найближчому майбутньому, Apple явно вивчає його потенціал.

Apple HomePod, gettyimages
Apple HomePod, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року
Показати ще

Нагадаємо, що флагмани на Android дешевшають значно швидше смартфонів від Apple. Втім, це не дивно, адже величезна кількість смартфонів на ринку змушують компаній конкурувати між собою, тим самим знижуючи ціну.

Як повідомляв Знай.uа експерти перевірили на міцність смартфон Samsung Galaxy S20 Ultra, який зумів пройти практично всі випробування. Про інших моделях лінійки поки немає даних.

Також Знай.uа повідомляв, що флагманський Redmi Note 9 вперше засвітився в мережі на живих фото. До речі, за девайс на території Індії попросять близько 192 доларів, що зробить його максимально бюджетним пристроєм з крутої начинкою.