Не секрет, що незабаром на ринку з'явиться iOS 14, який змінить уявлення про смартфонах від Apple. За словами інсайдерів, ця ОС повинна розмити межі між планшетом, смартфоном і ноутбуком.

І хоч поки невідомі технічні характеристики нових гаджетів Apple, функції, які повинні будуть з'явитися в iOS 14, обіцяють багато.

відеопрогравачі на iOS і Android
відеопрогравачі на iOS і Android, скріншот з відео

днями в мережі опублікували витоку про iOS 14 і, схоже, що багатьом користувачам сподобається покращена функціональність софта, а також функції, які фанати бренду чекали вже кілька років. Правда, вперше в історії традиційні презентації Apple можуть перенести через спалахи коронавіруса. Тим цікавіше буде очікування технологічних новинок від купертинских розробників. Зазвичай нову ОС представляють публіці на початку літа, а ось вона стає доступною вже з презентацією нових iPhone, яка відбудеться вже восени цього року.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Популярні новини зараз
У Міносвіти готують нововведення для учнів 8-9 класів: що задумали Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють
Показати ще

Що відомо про новому поколінні iOS і яким користувачам воно точно сподобається — давайте розбиратися разом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагмани на Android дешевшають значно швидше смартфонів від Apple. Втім, це не дивно, адже величезна кількість смартфонів на ринку змушують компаній конкурувати між собою, тим самим знижуючи ціну.

Як повідомляв Знай.uа експерти перевірили на міцність смартфон Samsung Galaxy S20 Ultra, який зумів пройти практично всі випробування. Про інших моделях лінійки поки немає даних.

Також Знай.uа повідомляв, що флагманський Redmi Note 9 вперше засвітився в мережі на живих фото. До речі, за девайс на території Індії попросять близько 192 доларів, що зробить його максимально бюджетним пристроєм з крутої начинкою.