Компанія Activision похвалилася досягненнями своєї нової королівської битви Call of Duty: Warzone. За перші 24 години з моменту релізу гру спробували 6 млн геймерів. Враховуючи, що гра безкоштовна, це цілком очевидно. Правда, як і інші королівські битви, у проектах є внутрішньоігрові покупки, які нехай і далеко не завжди дають перевагу над іншими гравцями, але дають рідкісну кастомізацію.

ноутбук, gettyimages
ноутбук, gettyimages

Якщо так піде і далі, то Call of Duty: Warzone стане найпопулярнішою і швидко зростаючої грою в жанрі Battle Royle, тим більше вона вже затьмарила перший рекорд Apex Legends, яку рекламували скрізь, де тільки можна, але от гра сама по собі виявилася провальною.

Нагадаємо, що Battle Royale-гра Call of Duty: Warzone заснована на шутер Modern Warfare і інших частинах серії.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

Популярні новини зараз
Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагмани на Android дешевшають значно швидше смартфонів від Apple. Втім, це не дивно, адже величезна кількість смартфонів на ринку змушують компаній конкурувати між собою, тим самим знижуючи ціну.

Як повідомляв Знай.uа експерти перевірили на міцність смартфон Samsung Galaxy S20 Ultra, який зумів пройти практично всі випробування. Про інших моделях лінійки поки немає даних.

Також Знай.uа повідомляв, що флагманський Redmi Note 9 вперше засвітився в мережі на живих фото. До речі, за девайс на території Індії попросять близько 192 доларів, що зробить його максимально бюджетним пристроєм з крутої начинкою.