В останні кілька місяців ходять чутки про те, що у Apple з'явиться датчик 3D ToF на задній панелі пристрою 2020 року. Згідно з внутрішніми джерелами Fast Company, новий апаратний ресурс буде представлений принаймні на одному з майбутніх пристроїв iPhone 12 Pro.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Чутки вказують, що бюджетний iPhone 12 не отримає 3D-сенсори. Замість цього він буде мати стандартний масив камер свого попередника iPhone 11. 12 Pro також отримає модуль з трьома камерами, як і його попередник. IPhone 12 Pro Max, однак, буде оснащений новою “тривимірної” 3D-камерою для повного занурення в AR.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Згідно з повідомленнями, Apple спочатку планувала випустити новий бюджетний iPhone 9 цього місяця. Однак у зв'язку з загостренням коронавирусного кризи компанії довелося відкласти запуск на невизначений час.

Популярні новини зараз
Нові ціни на тепло вже з 1 жовтня: що чекає на споживачів У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google засвітила дизайн і цінник Google Pixel 4a. Зазначимо, що бюджетний смартфон, але дизайн отримає цілком собі сучасний, хоч і камера буде одинарної.

Як повідомляв Знай.иа гра Call of Duty: Warzone б'є всі рекорди. Умовно безкоштовна гра почала користуватися величезною популярністю ще з моменту старту - за першу добу в неї зіграло 6 мільйонів гравців, що дуже навіть непогано як для безкоштовної гри.

Також Знай.иа повідомляв, що ЄС хоче збільшити ремонтопридатність сучасних смартфонів. Тепер ремонт буде значно дешевше, як і заміна батарей.