Як і очікувалося, буквально тільки що ESA офіційно оголосила про скасування найбільшої ігрової виставки E3 2020, проводилася щорічно з 1995 року. У цьому році захід повинен був пройти в Лос-Анджелесі з 9 по 11 червня, але через коронавіруса довелося скасувати. Варто відзначити, що це чи не головне ігрове подія року, так як саме тут показують те, що геймери отримають в найближчий рік.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

В ESA заявили, що прийняли це складне рішення про скасування після тривалих консультацій з усіма компаніями-членами організації. Втім, це було цілком очікувано.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

E3 2020 стала черговою виставкою, відмінною за останні тижні. Нагадаємо, раніше з-за коронавіруса скасували наступні технологічні, розважальні та автомобільні виставки Mobile World Congress (MWC), Game Developers Conference (GDC), Google I/O, Facebook F8, SXSW і Geneva Motor Show. Звичайно, деякі з беруть участь вирішили проводити конференції і презентації в онлайн-режимі, що трохи рятує ситуацію.

Популярні новини зараз
Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку "Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google засвітила дизайн і цінник Google Pixel 4a. Зазначимо, що бюджетний смартфон, але дизайн отримає цілком собі сучасний, хоч і камера буде одинарної.

Як повідомляв Знай.uа гра Call of Duty: Warzone б'є всі рекорди. Умовно безкоштовна гра почала користуватися величезною популярністю ще з моменту старту - за першу добу в неї зіграло 6 мільйонів гравців, що дуже навіть непогано як для безкоштовної гри.

Також Знай.uа повідомляв, що ЄС хоче збільшити ремонтопридатність сучасних смартфонів. Тепер ремонт буде значно дешевше, як і заміна батарей.