Xiaomi Mi Note 10 - нова модель популярної серії Mi Note китайського технологічного гіганта. Це сімейство смартфонів, як правило, орієнтована на середній сегмент і було в цілому успішним завдяки привабливим цінами і характеристиками. Тепер Mi Note 10 пройшов суворий тест на довговічність від відомого ютубера JerryRigEverything, відомого тестами на знос і довговічність смартфонів.

Згідно з тестами, корпус Mi Note 10, захищений склом Corning Gorilla, показав гарні результати в тесті на подряпини. Аж до 6-го рівня та задня панель, і дисплей не були пошкоджені, хоча шкалою Мооса на рівні 6 вдалося залишити слід з обох сторін. Камера була також піддана подібним грубим випробувань.

В іншому випробуванні екран також піддавали тепловому випробуванню при невеликому спалах від запальнички. Mi Note 10 витримав цей тест. Завдяки алюмінієвій рамі подряпини від ножа були помітні, але тільки із-за надмірного зусилля.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду Три "залізні" причини арешту пенсій в Україні: за законами воєнного часу У Міносвіти готують нововведення для учнів 8-9 класів: що задумали Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК
Показати ще

Так що будьте впевнені, він не крихкий. Ще один позитивний аспект, що стосується Mi Note 10, полягав у тому, що він ледь прогинався під час силового випробування під тиском.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google засвітила дизайн і цінник Google Pixel 4a. Зазначимо, що бюджетний смартфон, але дизайн отримає цілком собі сучасний, хоч і камера буде одинарної.

Як повідомляв Знай.uа гра Call of Duty: Warzone б'є всі рекорди. Умовно безкоштовна гра почала користуватися величезною популярністю ще з моменту старту - за першу добу в неї зіграло 6 мільйонів гравців, що дуже навіть непогано як для безкоштовної гри.

Також Знай.uа повідомляв, що ЄС хоче збільшити ремонтопридатність сучасних смартфонів. Тепер ремонт буде значно дешевше, як і заміна батарей.