Відомий винахідник Tesla, гендиректор і головний інженер компанії SpaceX Ілон Маск опублікував в соцмережах зображення з підписом Occupy Mars ("Окупуй Марс" – ред.) і деяким зоряним тілом. Картинка з’явилася в офіційному мікроблозі бізнесмена в Twitter.

Скрінот повідомлення Twitter

Виявилося, що Маск переплутав Марс з Місяцем, який насправді був зображений на розміщеному зображенні. На цей факт звернув увагу в коментарях відомий науковець і присоромив Маска привселюдним зауваженням.

"Ілон, можу я припустити, що ти знаєш, що Марс в твіті насправді є зображенням повного Місяця під час місячного затемнення, а зображення на моїй сорочці – це реальний Марс", – написав вчений.

Крім того, він прикріпив фотографію, на якій представлені Місяць в звичайному стані, Місяць червоного відтінку в період затемнення, а також Марс, який має більш жовтий тон.

У відповідь на повідомлення астрофізика Маск заявив, що Місяць також слід освоювати, як і Марс.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще