Huawei більше не може покладатися на сервіси Google для смартфонів. Китайський промисловий гігант намагається зробити все можливе, щоб приборкати наслідки заборони США. Нещодавно корпорація співпрацювала з Squid для надання новин для смартфонів Huawei без GMS. Це новинний додаток вже давно доступно для Android. Однак з роками він не був особливо популярний. Тепер сервіс потокової передачі Huawei Music тепер доступний в Європі.

Huawei Music, gizchina

Згідно з повідомленнями, додаток Huawei Music вже доступний на декількох мовах і має мати досить контенту. Звичайно, до Spotify йому ще далеко, але музики і без цього буде вистачати.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що ціни на Huawei P40 неприємно здивують користувачів. Схоже, компанія вирішила не економити на компонентах, так що ціна в Європі буде досить високою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung запатентувала новий тип дисплея, який за всіма параметрами перевершувати своїх попередників. Можливо, такі флагмани від компанії розживуться новою технологією.

Також Знай.uа повідомляв, що китайська система розпізнавання осіб навчилася обходити маскування масками. Тепер система може ідентифікувати людину з точністю до 95%.