Не дивно, що Sony працює над консоллю наступного покоління, а саме PlayStation 5. Що ж, консоль вже з'являлася в численні витоки інформації. Тепер у нас є новий патент на контролер PlayStation 5 Dualshock. Патент демонструє деякі ключові зміни, такі як знімний дисплей з сенсорним екраном, який можна використовувати для спеціальних дій в грі.

PlayStation 5, gizchina

Новий патентний документ показує деякі нові зміни, що бренд може впровадити в майбутньому на своїх контролерах. Згідно з новим патентом ми розглядаємо зйомний сенсорний екран, який можна встановити в області сенсорної панелі. Потім цей дисплей можна використовувати для забезпечення тактичної зворотного зв'язку з гравцями. Наприклад, його можна використовувати для спеціальних дій в грі.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

насправді, патент демонструє гру Huldra Shop of God of War, яку можна продемонструвати на знімному екрані. Дивно, але в патенті також говориться про можливість відображення шрифту Брайля на сенсорному екрані. Це дозволить сліпим або слабозрячим гравцям мати текстову інформацію на самому екрані.

Популярні новини зараз
Три "залізні" причини арешту пенсій в Україні: за законами воєнного часу Нові ціни на тепло вже з 1 жовтня: що чекає на споживачів У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що ціни на Huawei P40 неприємно здивують користувачів. Схоже, компанія вирішила не економити на компонентах, так що ціна в Європі буде досить високою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung запатентувала новий тип дисплея, який за всіма параметрами перевершувати своїх попередників. Можливо, такі флагмани від компанії розживуться новою технологією.

Також Знай.uа повідомляв, що китайська система розпізнавання осіб навчилася обходити маскування масками. Тепер система може ідентифікувати людину з точністю до 95%.