Не секрет, що мережа 5G зіткнулася з численними звинуваченнями щодо параметрів безпеки для здоров'я. Багато хто стверджував, що випромінювання від більш нової і більш швидкої мережі потенційно може завдати шкоди людям і навіть деяким тваринам, але це звинувачення вже було спростовано експертами.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Згідно зі звітом Міжнародної комісії з захисту від неіонізуючого випромінювання (ICNIRP), міліметрова хвиля мережі 5G безпечна. Німецька наукова група оцінила потенційні ризики для здоров'я радіочастотного мовлення і випустила заяву. Це також означає, що вперше за 20 років консультативна служба оновила свої керівні принципи.

Примітно, що організація відповідає за встановлення обмежень на опромінення і оптимізувала свою політику для 5G, встановлюючи новий максимум. Проте було встановлено, що інфраструктура 5G, яка впроваджена в деяких частинах США і Європи, має рівні випромінюваного електрики значно нижче нещодавно встановленої максимальної межі. Іншими словами, немає ніякої небезпеки з мережею 5G, впроваджуваної в теперішній час.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Три "залізні" причини арешту пенсій в Україні: за законами воєнного часу У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що ціни на Huawei P40 неприємно здивують користувачів. Схоже, компанія вирішила не економити на компонентах, так що ціна в Європі буде досить високою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung запатентувала новий тип дисплея, який за всіма параметрами перевершувати своїх попередників. Можливо, такі флагмани від компанії розживуться новою технологією.

Також Знай.uа повідомляв, що китайська система розпізнавання осіб навчилася обходити маскування масками. Тепер система може ідентифікувати людину з точністю до 95%.