Нещодавно світ постраждав від нової пандемії, викликаної новим штамом коронавіруса (COVID-19). Інфекція дуже заразна і може поширюватися через різні поверхні і навіть повітря, коли навколо заражені люди. Для вирішення цієї проблеми Samsung пропонує безкоштовну послугу дезінфекції смартфонів Galaxy, яка покликана приборкати вірус шляхом дезінфекції вашого смартфона за допомогою ультрафіолетового випромінювання.

Galaxy Sanitizing Service, gizchina

Нова служба Galaxy Sanitizing Service в даний час доступна в Аргентині, Чилі, Хорватії, Данії, Фінляндії, Японії, Республіці Корея, Малайзії, Новій Зеландії, Норвегії, Пакистан, Перу, Польщі, Росії, Іспанії, Швеції, США, Україні, і В'єтнам.

Технологічний гігант отримує похвалу за його ініціативу, а ви, як клієнти, краще підготовлені до вірусу і з меншою ймовірністю заразитеся. В наші дні смартфони стали невід'ємною частиною повсякденного життя. Ми використовуємо її кожен день, іноді навіть годинами. Таким чином, додаткові запобіжні заходи є корисними для користувачів.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Популярні новини зараз
У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що ціни на Huawei P40 неприємно здивують користувачів. Схоже, компанія вирішила не економити на компонентах, так що ціна в Європі буде досить високою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung запатентувала новий тип дисплея, який за всіма параметрами перевершувати своїх попередників. Можливо, такі флагмани від компанії розживуться новою технологією.

Також Знай.uа повідомляв, що китайська система розпізнавання осіб навчилася обходити маскування масками. Тепер система може ідентифікувати людину з точністю до 95%.